Over ons galvaniseerbedrijf | Galvano Hengelo

Galvaniseerbedrijf voor de toeleverindustrie

Galvano Hengelo is een middelgroot gespecialiseerd galvaniseerbedrijf, opgericht in 1996. Wij werken voor een brede en stabiele klantenkring in met name de markten elektrotechniek & stroomtransport en de hydrauliek. En daarnaast in de markten defensie & luchtvaart, automotive, landbouw en machine- en apparatenbouw. Galvano Hengelo is een modern en dynamisch bedrijf met vakkundig personeel. Onze specialismen: galvaniseren en chemisch vernikkelen.

Galvaniseerbedrijf Galvano Hengelo

De meerwaarde van ons galvaniseerbedrijf

Kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden, net als het maken van duidelijke afspraken en deze nakomen.

Your surface, our service!

Galvano Hengelo ontzorgt u maximaal, technisch en logistiek. U kunt vertrouwen op een kwalitatief goed product en korte levertijden. Wij werken intern goed samen en communiceren op alle niveaus open en eerlijk. Ook intern hanteren wij een proactieve werkhouding. Dit zorgt voor goede samenwerking tussen collega’s en afdelingen onderling. Wij combineren een efficiënte dienstverlening met een prettige werksfeer. Samen gaan wij voor langdurige klantrelaties. Your surface, our service!

Galvaniseerbedrijf Galvano in Hengelo

Ons kwaliteitsbeleid

We hanteren een eenduidig KAM-beleid. Dit geeft vorm en richting aan onze organisatie. Ons kwaliteitsbeleid is erop gericht om voortdurend de wensen van de klant te monitoren en hier zoveel mogelijk op in te spelen. Productkwaliteit staat bij ons boven elke discussie. Wij willen een betrouwbare toeleverancier zijn die zorg wegneemt bij de klant. Dit door goed en tijdig te leveren tegen eerlijke prijzen. Daarvoor verbeteren wij continu de kwaliteit van het personeel, de organisatie en het integrale managementsysteem. Dit realiseren wij onder meer door ‘training on the job’ en aanvullende interne en externe opleidingen voor de medewerkers, op alle niveaus in de organisatie.

Galvaniseerbedrijf Galvano Hengelo

Preventie arbobeleid

We creëren zo optimaal mogelijke arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers. In combinatie met een preventief arbobeleid draagt hieraan bij. Dit beleid is erop gericht om alle handelingen en situaties die, op welke wijze dan ook, schade aan personen en/of installaties kunnen toebrengen te vermijden. Meer over ons KAM-beleid.